Кървав Гергьовден! Кола помете жена във Враца, лекари се борят за живота ѝ /снимки/

Кървав Гергьовден! Кола помете жена във Враца, лекари се борят за живота ѝ /снимки/ Кървав инцидент стана на Гергьовден във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. Жена е била пометена от кола, като състоянието ѝ е критично. 
Зловещата катастрофа е станала в ранния следобед на булевард „Европа”, до блок 201. Жена на 52 години тръгнала да пресича пътното платно, когато била блъсната от лек автомобил „Шкода” с врачанска регистрация. 
От жестокия удар пешеходката е получила мозъчен кръвоизлив и лицеви травми. Тя незабавно била откарана с линейка към врачанската болница, където лекарите правят всичко по силите си, за да спасят живота ѝ. 
„Шкода”-та била управлявана от младо момче, което идвало откъм Кулата към Враца. Той разказа пред наш екип, че забелязал пешеходката отдалече и се опитал да я заобиколи. В последния момент обаче жената променила посоката на движението си, младежът не успял да реагира и я блъснал. 
Отзовалият се на мястото полицейски екип разследва причините, довели до произшествието. Ченгетата констатирали, че на мястото няма никакъв спирачен път. Водачът на колата е тестван за употреба на алкохол, като пробата му е отрицателна.
В момента на местопроизшествието са освен полицаите и младият шофьор, и съпругът на блъснатата жена. Всички те чакат информация от болницата за състоянието на пострадалата. 
Лентата в посока Враца е блокирана. Съветваме водачите да преминават сповишено внимание. 
 
06.05.2022, 15:28 часа
13413 1
Коментари

Баце

06.05.2022, 21:54 часа
Полицията във Враца е фалирала,такава просто няма.Може да те убият със стъпването на платното.Няма да е далече момента на саморазправи,защото друг начин за справедливост няма.Всякакви дрогирани,пияни си правят каквото искат.Няма ред.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha