Полина Карастоянова: Янев е безспорен авторитет, който българското общество отдавна очакваше

Полина Карастоянова: Янев е безспорен авторитет, който българското общество отдавна очакваше

"Твърде дълго време се задоволявахме с посредствени цели и хора в управлението. "Български възход" цели прогрес и развитие, възходът е процес напред и нагоре. Янев е безспорен авторитет, който българското общество отдавна очакваше". Това заяви Полина Карастоянова, член на Инициативния комитет на партия "Български възход'' и изпълнителен директор на Националния борд по туризъм.
Според нея Стефан Янев е солиден, подготвен политик и човек, на когото може да се разчита. "Той има професионален поглед върху управлението", смята тя. И разкри, че са се запознали по времето, когато е бил служебен премиер и е направил впечатление на диалогичен човек. По думите й ефективността на крайни формации като "Възраждане" е кратка и в проекция от кризисната ситуация. "В Украйна има голяма трагедия. Това е война, която преобърна животите ни. Не трябва да ги въоръжаваме, защото това е възможност за ескалация на конфликта", обясни Карастоянова.
Тя коментира и издигането на украинско знаме на сградата на СОС. "Мисля, че правилният начин е да се поставят такива знамена при високопоставен гост или празник на друга страна. Не бива да залитаме към прояви на съпричастност, които не стоят на здрава основа", коментира тя. 

09.05.2022, 09:47 часа
612 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha