Стрелците на СК "Спартак-Враца" взеха Купата от Републиканско в София /снимки/

Стрелците на СК "Спартак-Враца" взеха Купата от Републиканско в София /снимки/ Отборът по стрелба на СК „Спартак -Враца’’ при ОД на МВР взе участие в 26-я Републикански турнир по стрелба „БИНЕВ, ТРОШАНОВ, АНГЕЛОВ’’.
Турнирът се проведе на 4 и 5 май 2022 г. в София, на стрелбището на Академия – МВР.
Състезанието е в памет на полицаите, загинали при изпълнение на служебния си дълг – старши сержант Ангел Ангелов от IX РПУ, капитан Йордан Бинев и старши сержант Красимир Трошанов от РДВР – София, които бяха застреляни на 3 май 1996 г. в  жк „Люлин“ при изпълнение на служебните си задължения. 
Отборът на  СК „Спартак –Враца“ се прибра с актив от една купа и един медал. Ивайло Флоров спечели трето място в индивидуалната надпревара при мъжете. Мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов безапелационно спечели купата за първо място. В комплексното класиране отбора на ОД на МВР - Враца се класира на четвъртото място.
В турнира взеха участие 25 отбора и 101 състезатели от Национални служби и Областни Дирекции на МВР, като същия е последна проверка на стрелковите умения преди Републиканското първенство, което ще се проведе през юни  във Варна.   
09.05.2022, 10:22 часа
860 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha