Удар на полицията! Закопчаха трима младежи с канабис, амфети и LSD при спецакция във Видинско /снимка/

Удар на полицията! Закопчаха трима младежи с канабис, амфети и LSD при спецакция във Видинско /снимка/ Видинските криминалисти са задържали трима младежи за притежание на наркотици. Полицейските действия били предприети в хода на специализирана операция, насочена срещу наркоразпространението в региона. 
Вчера следобед в село Капитановци служителите на реда спрели за проверка лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 18-годишен жител на село Търняне. На задната седалка в превозното средство открили и иззели 31 пликчета с общо 45 грама зелена суха листна маса, 9 пликчета с общо 9.7 грама бяло прахообразно вещество и електронна везна. При полевия наркотест тревата реагирала на канабис, а белият прах индикирал на амфетамин. 
Последвало претърсване в дома на младежа в Търняне. Там разследващите намерили и иззели още две пликчета с 11.3 грама канабис. По случая е образувано досъдебно производство. 
В Капитановци полицаите проверили и двама 19-годишни местни жители. С протоколи единият доброволно предал плик с 0.4 грама канабис, а другият – плик с 0.3 грама кристали, реагирали на наркотичното вещество LSD. По случаите в са образувани две предварителни проверки.
Тримата били задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа и приведени в ареста. Работата на разследващите продължава.
 
13.05.2022, 10:22 часа
1318 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha