Общинска асамблея на детското и ученическо творчество се проведе в Бяла Слатина /снимки/

Общинска асамблея на детското и ученическо творчество се проведе в Бяла Слатина /снимки/ В Бяла Слатина тачим традициите и ги съхраняваме, за да ги предадем с много любов и постоянство на своите наследници, на идните поколения белослатинци, заявиха от местната управа. 
Една такава традиция, която вече 9 години е част от майските културни празници, е Общинската асамблея на детското и ученическо творчество. След две годишно прекъсване организаторите на събитието - община Бяла Слатина и учебните заведения на територията на общината, с много ентусиазъм и желание подготвиха този хубав празник, който предизвика радостни емоции и много слънчево настроение с изпълненията на учениците и малките възпитаници на детските градини от община Бяла Слатина, които бяха актьори, певци и танцьори в поредното издание на Асамблеята. 
Всички присъстващи имаха шанса да се повеселят заедно, да помечтаят и да полетят на крилете на своите мечти, да разкажат приказката за празника, която се оказа съвсем истинска- с истински герои, някои от които бяха участници в шоуто. И всеки  имаше възможност да прави това, което обича - да пее, рецитира, рисува, да участва в драматизации.
Зам.-кметът на общината - Боряна Петкова, поздрави участниците във формата, като им пожела да се насладят на видяното и чутото за мечтите, вярата в доброто, искреността и приятелството и да не спират да вярват в чудеса.
Народният представител Красен Кръстев също приветства събралото се множество и участниците в Асамблеята и им пожела тази традиция да продължи още дълги години и да се множат талантливите и можещи малки жители на нашата община. Г-н Кръстев благодари и на учителите и ръководителите, благодарение на чиито неуморен труд и ентусиазъм децата откриват красотата на музикалното, театралното и танцовото изкуство.
 
18.05.2022, 12:37 часа
513 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha