Има поне 4 причини да не започвате връзка с женен мъж

Има поне 4 причини да не започвате връзка с женен мъж Ако сте намерили любовта там, където вече има семейство, и решите да продължите с аферата, трябва да знаете, че пред вас се откриват много трудни и рисковани ситуации. Колкото и страстна и чувствена да е връзката ви, преценете добре дали си заслужава да изтърпите следните меко казано неприятни неща.
Ето кои са те:

Вашата връзка трябва да бъде тайна
Такива отношения винаги трябва да бъдат скрити. Не може да се покажете сред обществото, нито да се държите за ръце на публично място. Срещите ви винаги трябва да бъдат на уединени места, далеч от познати хора, на които може да се натъкнете случайно. Това е вълнуващо, но само в началото. На по-късен етап може да ви стори дори унизително, пише Флагман.

Сами по време на празници
Ще трябва да прекарате сама или в компанията на едни и същи неомъжени приятелки всички празници, включително Нова година и собствения си рожден ден. Вашият любим човек със сигурност ще иска да отпразнува значими дати със семейството си. Струва ли си уж да имате любим човек, а винаги да бъдете сама?

Ще изпитвате ревност
Дори и да сте напълно наясно с ролята си на втората жена и да си мислите, че това чувство не е типично за вас, с течение на времето то ще започне да ви завладява. Това ще стане веднага щом започнете да си мислите, че всяка сутрин той се събужда в едно легло с жена си, след всяко обаждане той ви оставя сама и бърза да отиде при нея. Именно тя получава стабилност и неговата постоянна грижа. Мъжът има любовница, защото му липсва разнообразие в леглото или просто иска да изпъква сред приятелите си.

Връзка без бъдеще
Забравете за перспективата в развитието на вашите отношения. Той вече има любима жена, която му готви и се грижи за децата. При вас намира утеха и разнообразие, които подсилват мъжкото му его. Не му вярвайте, когато ви говори, че чака удобен момент, за да напусне жена си. Това са лъжи, които удължават вашата несигурност. Вие продължавате да бъдете просто негова любовница.

Как да прекратите връзката?
Ако искате съвместно бъдеще, пълна къща с деца и незабравими ваканции, спрете да се заблуждавате. В този случай ролята на любовница не ви е достатъчна и няма да можете да издържите дълго време. Редките срещи са толкова романтични и сладки, но той все пак е женен. И въпреки обещанията той едва ли ще напусне семейството, ще прекрати десетгодишния брак и ще остави децата. Трябва да приемете това и да продължите напред. Прекратете тази връзка и намерете мъжа, с който ще създадете истинско семейство. Чувството на гняв може също да ви помогне да се възстановите от тази безперспективна връзка по-бързо. Имате нужда от мъж, който да бъде винаги до вас и да ви дари с деца и семеен уют. Вие заслужавате да бъдете щастлива и единствена.
22.05.2022, 11:00 часа
531 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha