Ексклузивно в BulNews! Заловиха избягалия рецидивист от затвора във Враца, блокираха монтанско село

Ексклузивно в BulNews! Заловиха избягалия рецидивист от затвора във Враца, блокираха монтанско село Късно снощи е заловен избягалият затворник, който излежаваше присъдата си във врачанския зандан, научи ексклузивно агенция BulNews.
Новината бе потвърдена неофициално и от областната дирекция на полицията в Монтана.
На 28 април 36-годишният Бонко Трифонов избяга от обект на „Йотов стоун“ край Мездра, където е бил изведен да работи заради облекчения режим в затворническото общежитие.
За тежкия криминален случай още същия ден съобщи първо агенция BulNews.

Извънредно! Лишен от свобода във врачанския затвор избяга от външен обект, тече мащабно издирване

Хората от фирмата забелязали неговата липса около обяд и веднага подали сигнал в полицията. Започна мащабна операция поиздирването му, като от МВР разпространиха и негова снимка.
Вчера униформените са получили сигнал, че беглецът се укрива при роднини в монтанското село Охрид. Незабавно е била създадена организация, в която са се включили полицаи от областната дирекция и група по задържане. По време на акцията е било блокирано цялото населено място.
Късно вечерта е била атакувана къщата, където е бил задържан укриващият се от правосъдието затворник. След установяване на неговата самоличност, той е бил транспортиран към врачанския затвор, където го очаква нова присъда заради бягството.
19.05.2022, 09:32 часа
8545 1
Коментари

Хасан

19.05.2022, 10:58 часа
Демек, отказал е да чука камани и си е бегал
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha