Секси учителка подлуди абитуриентите, не могат да я различат от завършващите /снимки/

Секси учителка подлуди абитуриентите, не могат да я различат от завършващите /снимки/ Учителката Миглена Георгиева – класен ръководител на 12 "б" клас, професия „танцьор”, в Училището по изкуства СУ „Свети Климент Охридски” в Добрич, смая с визията си на бала на учениците си, пише Про Нюз Добрич.
Тя изпраща абитуриенти за първи път.
С невероятните си тоалет, фигура, прическа и грим педагожката по нищо не се различаваше от възпитаниците си. Присъстващите на изпращането на зрелостниците към празничната им вечеря не разбраха, че всъщност това е класната им.
Георгиева, която е и ръководител на Спортен клуб „NNS Crew”, бе облечена в стилна бонбонено розова рокля. Тя разкри, че я е поръчала от чужбина чрез интернет специално за абитуриентския бал на класа си. Розовото бижу е реплика на роклята на световна звезда от шоу бизнеса. Специално учителката е посетила и съответни професионалисти в Добрич, които са се погрижили за прическата и грима ѝ. 
На въпрос защо е решила на бала на учениците си да е една от тях, Миглена Георгиева отговори: „В последните две години те ми станаха освен ученици и приятели. Не бяхме свързани само с училището, но и извън него, за което много се радвам. Относно тоалета те ми казаха, че искат да съм това, което съм. Да не се опитвам да променям визията си. Искаха да не се различавам като класна, да не съм със строга визия. Дори и на фотосесията избраха с какво да съм облечена”.
"Почувствах се абитуриентка и съм благодарна на класа си", сподели педагожката. По думите ѝ се е върнала отново назад в годините, като че ли току-що е завършила.
Миглена Георгиева е възпитаничка на Природоматематическа гимназия „Иван Вазов” в Добрич. Споделя, че на бала си доста се е различавала от другите абитуриенти. Косата ѝ е била направена по много интересен начин. Тя я скъсила малко преди завършването си. И на бала никой не очаквал да е с коса до кръста.
Учителката разказа, че 12 "б" клас е първият, който завършва с професия "танцьор". Освен матура по български език и литература, дванадасетокласниците държат и изпит по хореография, която е с практическа и теоретична част. Теорията вече е минала, предстои практическата част. Паралелката завършват 17 зрелостници. Двама от тях със сигурност продължават с хореография и вече са приети в университети, други също ще кандидатстват.
„12 "б" клас за мен е най-добрият клас. Най-истинският. Те показаха на мен същността си – не само като ученици, но и като хора”, сподели Миглена Георгиева.
Тя им пожелава да вярват повече в себе си. Да успеят да намерят онова нещо, в което са най-добри. И да настояват да постигат високи резултати когато се захванат с това, което открият, че им принадлежи.
27.05.2022, 16:26 часа
3822 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha