Огромна трагедия! 14-годишно момче от Математическата във Враца се самоуби заради преписване на класно

Огромна трагедия! 14-годишно момче от Математическата във Враца се самоуби заради преписване на класно Невиждана трагeдия е станала рано тази сутрин във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.
В  квартира в жк „Дъбника“ живеят двама братя близнаци от Мизия, които учат в елитната природо-математическа гимназия. Сутринта при събуждането си Николай видял, че брат му Румен лежи безжизнен. Когато отишъл при него видял, че не диша и се обадил на тел. 112. Пристигналите спешни медици само констатирали смъртта на 14-годишното момче.
По неофициална информация до трупа е намерен флакон с газ, с който през нощта най-вероятно Румен сложил край на живота си. Тепърва аутопсия ще установява механизма на самоубийството.
Близнаците учат в VIII г клас, в професионалната паралелка „Приложен програмист“. Вчера са имали класно по математика и квесторите са хванали Румен да преписва. Това и е вероятната причина за крайното решение на момчето, тъй като на този етап няма данни да е имал други проблеми.
Това не е първата трагедия в семейството на децата. Миналата година е починал баща им. Жива е майка им, която работи като учителка в Мизия.
Образувано е досъдебно производство, което трябва да изясни причините за инцидента.
14.06.2022, 20:06 часа
23221 4
Коментари

децата са най-важното нещо

15.06.2022, 07:39 часа
Учат толкова много глупости, които никога няма да използват, а на важното и същественото не се набляга. В тази възраст децата са много чувствителни. Трябва да внимаваш и да се разговаря с тях .Това е огромна трагедия .

резил

15.06.2022, 02:10 часа
до това води системата на образованието всички тия матури от 4 клас искат да съсипат децата ни и ето го резултата

nakamoto

14.06.2022, 20:52 часа
Голяма работа като преписвал.То за да преписваш също трябват умения.Самият Бил Гейтс казва че е откраднал идеята и сорс кода за прозореца.

-

14.06.2022, 20:47 часа
Побъркаха децата тея от МОН! Никаква система за образование само простотии и по няколко учебника по предмет.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha