Извънредно! Такси на „Престиж“ уби моторист на натоварен булевард във Враца /снимки/

Извънредно! Такси на „Престиж“ уби моторист на натоварен булевард във Враца /снимки/ Такси на фирма „Престиж“ уби моторист на булевард във Враца, видя първо репортер на BulNews.
Жестоката катастрофа е станала преди минути, на бул. „Васил Кънчов“, под картинг пистата.
Шофьорът на таксито излизал със служебната кола от газ станцията и тръгнал да прави обратен ляв завой, като пресякъл двойна непрекъсната линия. Тогава той отнел предимството на моторист с „Пиаджо“ и последвал зверски удар. Вследствие на силния сблъсък около 50-годишният мотоциклетист загинал на място.
Веднага след инцидента на местопроизшествието пристигнаха линейка и два екипа на полицията. За съжаление спешните медици само констатираха смъртта на водача на мотора. Трупът на загиналия все още лежи до таксито. Водачът на колата е без наранявания и е пътувал сам.
Вследствие на жестоката катастрофа моторът е напълно размазан, като материалните щети по автомобила са сериозни в лявата страна.
В момента булевардът е затворен от екипи на полицията и в двете посоки. Очаква се да остане така през следващите 3-4 часа, докато дежурната група работи.
20.06.2022, 12:53 часа
28761 5
Коментари

KHS

20.06.2022, 18:35 часа
Светла ти памет,Баце Веско... убав човек беше-Почивай в Мир!!!! Съд и присъда доживотна за шибания бакшиш......

Цветко

20.06.2022, 16:32 часа
Полицая го познавам свестно момче обаче за шофиора на таксито ако не му сложите постояна мярка за това убийство непредпазливост ли се води свършете си работата веднъж

Petko

20.06.2022, 14:21 часа
Само като прочета вече " Такси Престиж" и на там нещата са ясни! Пълна проверка на фирмата : Разрешителни , данъци , осигуровки, да се включат всички институции защото това ще продължава!

маика ви

20.06.2022, 13:31 часа
сички бакшиши само ревете че немате пари и ви не стигат а по цел ден са возите безцелно и свободията ви до тфа води да умират невини

Нещастници!!!

20.06.2022, 13:24 часа
Снимайте убиеца да го видим! Да ги закрият всички таксиметрови фирми и всички бакшиши да станат просяци!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha