Само в BulNews! Преследваният от полицията във Враца и Монтана е кметски син

Само в BulNews! Преследваният от полицията във Враца и Монтана е кметски син Преследваният тази нощ в две съседни области е синът на кметицата на монтанското село Стубел Емилия Йорданова - Тодор, научи ексклузивно агенция BulNews.
По рано от областните дирекции на полицията във Враца и Монтана съобщиха официално за екшъна, при който са задържани двама мъже.

Досъдебно производство за мъж, отказал да спре за полицейска проверка в монтанско село

Разследване на медията ни установи, че в него е участвал е 39-годишният кметски син, който е бил с 31-годишен приятел от Монтана.

МВР-Враца: Неподчинилият се на полицейските сигнали в Монтанско опитал да изтласка патрулката от пътя

Двамата са забелязани късно вечерта в лек автомобил „Фолксваген Голф“, който е бил без регистрационни табели. Патрул от Криводол подал звуков и светлинен сигнал на шофьора, но той не спрял. Започнало преследване по земни пътища, което приключило в района на монтанското село Липен.
Бегълците били заловени, тъй като им свършило горивото и не им останало време да избягат в гората. След като били задържани, било установено, че колата няма задни седалки и е пригодена да се прекарват крадени дърва или друг нередовен багаж.
Тъй като екшънът приключил на монтанска територия, били извикани местни униформени, които поели разследването. Източници от МВР от града на Огоста твърдят, че синът на кметицата е проблемен и силно напомня за случая със сина на зам.-окръжния прокурор на Перник.
По този повод полицаите се надяват този път прокуратурата в Монтана да приложи цялата строгост на закона и бегълците да бъдат най-после укротени.
24.06.2022, 13:29 часа
12812 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha