Организират ново издирване на изчезналия Гошо от Севлиево

Организират ново издирване на изчезналия Гошо от Севлиево Ново издирване се организира заради изчезналия преди повече от две седмици Гошо от Севлиево. 
Близки и приятели на изчезналия Гошо от Севлиево призовават всеки, който им възможност да помогне и да се включи в търсенето. 
"Здравейте, моля всички, които могат, да дойдат тази вечер от 18:00 часа на бензиностанция "Шопов" на изхода за Богатово. Организираме претърсване на районът към изходът на градът по сигнал. Всеки човек, който може да се отзове, ни е нужен!", призовават в създадената фейсбук страница: "Да намерим Гошо"
"Продължаваме да търсим Гошко, реагираме на всеки сигнал, колкото и недостоверен да ни се струва. Може да е навсякъде, сам, уплашен, без посока. Нека всеки помогне да го приберем у дома!", призовават близките му в социалните мрежи.
Георги Пламенов Петков е на 20 години, висок е 165 см. За последно е забелязан на 7 юни в района на село Сенник, област Габрово. 
Момчето е със специални потребности и трудно се ориентира, не може да даде информация за себе си, за близките си, за населеното място, от което е.
На 7 юни заедно с баща си е бил в село Сенник, къщата им се намира точно до гората, към която се е отправил самият той. Бащата тръгва след него, но за съжаление не успява да го настигне.
На другият ден е забелязан в около 17:00 часа на разклона за село Хирево и село Градница, където се губят и следите му. Полиция, близки, приятели и доброволци не спират да обхождат селата и горите, но от момчето няма и следа, разкриват негови близки. 
"Молим всеки, който има някаква, макар и малка информация за местонахождението на Георги да се свърже с нас на тел: 0878/ 929-192, 0899/ 096-069 или с полицията!", апелират неговите роднини. 
24.06.2022, 16:38 часа
828 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha