В Русия спешно започнаха да произвеждат вибратори

В Русия спешно започнаха да произвеждат вибратори Руските секс шопове се сблъскват с трудности при доставките от чужбина. Логистичните разходи се увеличиха заедно с времето за доставка на продукти за секс индустрията в Русия от Европа и Китай.
Според Максимилиан Лапин, основател на „магазини за укрепване на семейството“, редица европейски компании казали, че са „помолени отгоре да не изпращат стоки директно в Русия“.
"Логистиката се промени и доставките отнемат повече време", каза той пред местни медии". Има и положителна страна, тъй като увеличението на логистичните разходи се компенсира от текущия обменен курс, добави той.
Максимилиан Лапин каза още, че магазините му са спрели да купуват продукти от САЩ, тъй като има голям риск изобщо да не ги получат.
Чуждестранните стоки ще бъдат заменени с местни, каза бизнесменът.
„Продължихме да се фокусираме върху заместването на вноса: собствено производство на вибратори, секс играчки, кожени фетиш и BDSM аксесоари, лубриканти, масажни масла. Качеството на тези продукти не е по-лошо, ако не и по-добро от това на международните марки, а цената е няколко пъти по-ниска“, каза Лапин.
26.06.2022, 17:30 часа
867 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha