Двама счупиха с ритници вратата на жена във Врачанско и я пребиха, издирват единия бандит

Двама счупиха с ритници вратата на жена във Врачанско и я пребиха, издирват единия бандит Врачанският окръжен съд днес разгледа въззивно частно наказателно дело, образувано след внесена жалба срещу определения на Районен съд – Враца, с които е взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо С. В.
Районна прокуратура – Враца е привлякла, като обвиняема С. В. за това, че на 22.06.22 г. във врачанско село е влязла в чужда къща, като употребила за това сила – ритнала входната врата, нанесла удари в областта на главата на собственичката на къщата Б. В., като деянието е извършено нощем и от двама души – заедно с неустановено по делото лице.     
С определенията си днес Врачанският окръжен отмени определението на Районен съд – Враца, което е с взета мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо С. В., като прие, че за нея не е налице обосновано предположение да е извършила престъплението, в което е обвинена. С определението на Окръжен съд – Враца спрямо С. В. е взета мярка за неотклонение „подписка“.
Определението на Врачанския окръжен съд е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.
29.06.2022, 15:59 часа
2475 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha