Областният управител на Враца прекратява договора на Николай Коцев за "Леденика"

Областният управител на Враца прекратява договора на Николай Коцев за "Леденика" По заповеди на областния управител на Враца Стефан Красимиров, Комисия от областната администрация извърши проверки на място през месеците април и юни на сграда за търговия и бетонова площадка, отдадени под наем на „Н. Коцев“ ЕООД в курортен комплекс „Леденика“, местност „Бошняшкото“.
В изготвени протоколи от проверката комисията е констатирала, че са поставени дървени пейки и маси на площ, извън отдадената под наем, и че част от държавния поземлен имот се ползва от дружеството без правно основание и без сключен договор, съобщават от областната администрация.
Започнато е производство по чл. 80 от Закона за държавната собственост за изземване и освобождаване на недвижим имот - държавна собственост, изпратено е и едномесечно предизвестие от страна на областния управител до управителя на дружеството Николай Коцев за прекратяване на договора за наем.
06.07.2022, 10:35 часа
5672 6
Коментари

до БАЦЕ

07.07.2022, 07:23 часа
Баце, коментара ти е чиста завист... и какво като човека е имал едно фото? Бачкал е и се е развил..., а ти какво имаше преди 20г. и какво направи от тогава до днес, за да имаш това, което имаш в момента? Всъщност, какво е то?

БАЦЕ

06.07.2022, 22:14 часа
Фотографчето се взе много на сериозно... Иска му се да владее целия град - половината Пробив, Леденика, Целия Северозапад чрез Спиди, Сити сот... Леко бе пич, леко бе бърборко бррр, кой си ти, а осъзнай се... Преди години имаше едно мижаво фото.

Балканджия

06.07.2022, 17:59 часа
МАЛОУМНА работа! Коцев е наемател на терена от 2003г., което е години, преди да съществува ГЕРБ или преди той да се захване с политиката. Някой да има с нещо да се оплаче за развитието на местността от тогава до днес? Чисто политическа тъпотия от ПП.

избирател

06.07.2022, 14:12 часа
Елита на ГЕРБ се събираше всяка седмица в офиса на на Благоев, не се ли знаеше какви ги вършите в Областната управа и в Община Враца как да гласуваме за вас.

@@@@@@@

06.07.2022, 12:53 часа
Хубев ще си търси парите с лихвите защото фирмата е давала наема на Малинка ама всичко и влизало в нейния джоб, на какви ли далавери ще научи децата в у-ще Вазов.

БСП

06.07.2022, 11:52 часа
Къде и минал ГЕРБ и Малина Николова е било грабеж, измами и държавните имоти са давани или подарявани, в Община Враца нещата сигурно са по-страшни.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha