Бейби бум при „Майстор Джагата“! Две бебета проплакаха за два дни във Враца и Мездра /снимки/

Бейби бум при „Майстор Джагата“! Две бебета проплакаха за два дни във Враца и Мездра /снимки/ Бейби бум има сред служителите на пицариите на „Майстор Джагата“, научи агенция BulNews. Само за два дни са проплакали две бебенца – едно във Враца и едно – в Мездра. Новите членове в екипите са момче и момиче. 
Вчера в Мездра на бял свят се е появила малката Теа. Тя е с манекенски мерки – тегло 2.850 кг и ръст 46 см. И майката, и бащата на малката принцеса са служители при „Майстор Джагата“. Ивелина Кънова и Георги Николов работят в пицарията в железничарския град. Това е втора рожба за майката, която има 12-годишна дъщеря от предишен брак. Семейството благодари на д-р Цанова за положените грижи за майката и бебето.
Днес радостна вест дошла и в една от пицариите във Враца. Под вещите грижи на д-р Боби Петров и д-р Йордан Мишев, съпругата на служителя Радостин Иванов – Найлян Рамис, го е дарила със син. Мартин е с шампионски мерки 4.400 кг тегло и 57 см ръст. Toва е поредният член на голямото и щастливо семейство. Марти е третото дете за Найлян, а татко му има цял отбор юнаци – цели 5.  
Вече втори ден в пицариите на „Майстор Джагата“ цари ведро настроение, а щедрият шеф Михаил Парасков не жали от скъпите материали, които ръси обилно върху вкусните си пици. 
Агенция BulNews желае здраве на двете семейства и очаква традиционната кошница с лакомства от техния горд работодател. 
13.07.2022, 16:53 часа
9137 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha