Общинското предприятие "Обредни дейности" във Враца е с нов шеф

Общинското предприятие "Обредни дейности" във Враца е с нов шеф Общинското предприятие „Обредни дейности“ във Враца има нов шеф, научи агенция BulNews. Това е Петя Цветанова, която е спечелила обявения за позицията конкурс. 
До процедурата се стигна след като изтече мандатът на досегашния шеф Марияна Мишева. Поради липса на кандидати за поста общинската администрация бе принудена на два пъти да обявява конкурс за овакантената позиция. Едва от третия път бе одобрен кандидат за шеф на „Обредни дейности“.
Новият началник трябва да организира и управлява дейността на предприятието и да контролира и носи отговорност за спазване на финансово-счетоводната дисциплина и използването на материалите и паричните активи.
Продължителността на мандата е 3 години. 
19.07.2022, 11:57 часа
3707 3
Коментари

V

20.07.2022, 12:06 часа
Защо не се актуализират обявите на Община Враца за провежданите конкурси? Хубаво е да се запознаем с постигнатите резултати на кандидатите! Това практика на Община Враца ли е, особено за ръководителите на общинските предприятия и експертите и?

Нисторов

19.07.2022, 17:29 часа
Това общинско предприятие няма да намери директор, а как толкова погребални фирми правят дори печалби, за това да се замисли кмета и екипа му.

да живее ГЕРБ

19.07.2022, 14:16 часа
Калинчо си ги върти тия дами на ляво и на дясно до кога ще го търпим.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha