Ето 10 знака, че сте пристрастени към влюбването

Ето 10 знака, че сте пристрастени към влюбването Влюбването предизвиква невероятни емоции и ни кара да се чувстваме сякаш летим в облаците. Периодът, в който пеперудите пърхат в корема ви е несравним, защото е свързан само и единствено с приятни емоции, към които искате да се връщате отново и отново. След като този период отмине, идват други епизоди в любовта и в развитието на всяка връзка, които значително се различават от първоначалните моменти, в които всичко е било розово и прекрасно.
Някои хора изпитват силно носталгични чувства към този период. Влюбването ги е карало да се чувстват превъзходно – обичани, привлечени, страстно обожавани и обожаващи. В тези моменти щастието в любовта изглежда вечно и неподлежащо на помрачаване. Затова и съществува вероятност да се пристрастите към влюбването и да търсите само него във връзките си.
Хората, които са пристрастени към влюбването търсят само него във всяка следваща връзка. Тръпката от първите най-щастливи моменти от връзката е нещото, което ги вълнува най-силно. Затова и изпитват трудности в установяването на дълготрайни и пълноценни връзки – защото започват всяка следваща връзка с любовен трепет и очакване, а когато емоциите започнат да утихват, те просто тичат към следващата връзка.
Кои са знаците, че сте пристрастени към влюбването? Ето 10 от тях.

1. Харесвате това как се чувствате в началото. Постоянно се стремите да се връщате към него.

2. Често фантазирате и мечтаете за любовта.

3. Привличането към другия човек изкривява реалността в ума ви.

4. Смятате, че всичко ще си дойде на мястото от само себе си.

5. Намирате повече смисъл в думите, отколкото в действията.

6. Винаги вие сте тези, които копнеете за другия човек, не той за вас. Но неглижирате сигналите за това.

7. Ставате отегчени, когато нещата започнат да стават стабилни и се уталожат.

8. Състезавате се със самите себе си. Не спирате да се оглеждате за нова тръпка, когато старата започне да увяхва.

9. Обсебени сте от партньора си. Всеки път.

10. Винаги се влюбвате в някого, когото не можете да имате изцяло за себе си. Подсъзнателно търсите повърхността в отношенията, не дълбочината.
05.08.2022, 11:00 часа
247 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha