Зайче на "Плейбой" спасява бежанци /снимки/

Зайче на "Плейбой" спасява бежанци /снимки/ Българска звезда от италианския "Плейбой" спасява бежанци.
Изкусителната Петя Богданова, която изгря в еротичното списание на Ботуша, участва в клип на асоциация "Анимус" за закрила на търсещите нов живот от войната бегълци.
Във видеото сексапилната брюнетка влиза в образа на фризьорката Десислава, която дава работа на бежанка, осигурявайки й доходи, ангажираност и социална адаптация.
"Да помагам на бежанци е лична кауза за мен и много се радвам, че помогнах. Винаги съм насреща по всякакви начини да сме полезни на тези хора", сподели Петя.
Видеото е заснето в Италия, където от 19-годишна живее Богданова. Там израсналата в Карлово моделка отива да учи икономика. Но творческата й личност отправя поглед не към цифрите и изчисленията, а към актьорското майсторство.
"Постепенно започнах да се снимам в множество реклами и филми. Бях и едно от лицата на италианския "Плейбой". С течение на времето станах ководеща в местната телевизия в Ломбардия - "ТелеЛомбардия", където водех музикално предаване", споделя за опита си на Ботуша Богданова.
След "ТелеЛомбардия" Петя се мести в друга италианска телевизия - "Алма тв". Там Богданова също е ководеща, този път на шоупредаване за магии. "Магьосник показва различни номера пред камерите и зрителите, канят се различни гости, а хора от публиката изпращат свои фокуси, които се излъчват".
Кариерата на Петя продължава с участието й в хитова италианска лента. Документалният филм Wanna ще разказва за живота на Уана Марчи, която е забъркана в схема с телевизионни измами през 80- и 90-е години. Петя се превъплъщава в ролята на дъщеря й Стефания. Двете в комбина са вършили огромни телешоп измами, като са промотирали и продавали по телевизията продукти за отслабване, които не давали абсолютно никакъв ефект.
Лентата излиза на 23 септември в Нетфликс.
22.09.2022, 09:00 часа
1177 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha