Още забавления и шанс за печалби с турнира на WINBET и AMATIC

Още забавления и шанс за печалби с турнира на WINBET и AMATIC От днес на сайта на WINBET започва слот-турнир с игрите на Amatic общ награден фонд 20 000 лв., в който са включени всички игри на производителя, представени на изцяло обновения и още по-бърз и по-удобен сайт winbet.bg.
На разположение на клиентите на сайта на WINBET са 60 онлайн казино игри на Amatic, включително популярни и обичани заглавия като Hot 40, Fiery Fruits, Eye of Ra, Dragon;s Kingdom, Billyonaire  и много други.
Турнирът ще продължи до 14:00 ч. на 8 август като всеки ден в този период, клиентите на сайта, които изберат да се забавляват с игрите на Amatic, ще могат да печелят точки, валидни както за разпределението на дневните награди, така и за премиите за победителите в генералното класиране в турнира. За всеки 10 лв. в поставени залози със собствени средства, всеки участник ще печели по 1 точка.
Наградите ще включват както парични премии, така и кеш бонус за залози. Ежедневните парични премии могат да достигнат 1000 лв., а победителят в генералното класиране ще спечели награда от 2000 лв. 
Наградите на отличените участници в турнира ще бъдат добавени към игралния баланс на играчите до шест часа след приключването на промоцията, като в случай на равенство в точките, всички клиенти с еднакъв брой точки ще си разделят общата наградна стойност за съответните позиции в класирането.
Пълните правила на турнира с игрите на Amatic са публикувани на winbet.bg.
05.08.2022, 12:22 часа
343 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha