Младеж от Козлодуй: Бях бит и унижаван от полицаи в районното /снимки+видео/

Младеж от Козлодуй: Бях бит и унижаван от полицаи в районното /снимки+видео/ Млад мъж от Козлодуй се оплака от полицейско насилие в атомния град. Случаят е от 5 срещу 6 август. Тогава 22-годишният Любослав Коцев е в центъра на Козлодуй. Той попаднал на група полицаи, които за половин час проверили документа му за самоличност 4 пъти.
След последното поискване го прибират в патрулката с белезници, а преди да го отведат в полицейското управление, го водят за медицински преглед.
„На медицинския преглед имах високо кръвно и пулс и отдолу пише „Да не бъде задържан и да бъде консултиран“, което не се случи. Бях бит, унижаван и ми диктуваха какво да пиша, да подписвам, да говоря, че не желая адвокат, не желая да звъня на когото и да е, въпреки че през цялото време исках да звъня на майка ми, за да я уведомя къде съм. Казаха ми, че това не е възможно“, разказва младият мъж пред bTV.
Любослав е задържан за възпрепятстване на полицейска проверка и арогантно поведение.
„Не знам как съм възпрепятствал проверка, след като съм предал документи за самоличност няколко пъти и проверката се е извършила“, пита младият мъж. Той е категоричен, че не е посягал на полицаите, нито ги е нагрубявал.
Същата вечер той е пил бира, но отрича да е бил пиян. В ареста не е тестван за алкохол и наркотици, въпреки че е настоял за това. Осем часа по-късно излязъл оттам с множество синини.
„Поне петима полицаи с полицейска палка, а когато съм на земята и си пазех главата и органите – с ритници, главно плесници – не юмруци, за да не си личи. Главно това“, казва Коцев.
Мъжът и родителите му са категорични, че ще търсят отговорност за случилото се в ареста.
Срещу Любослав е образувано досъдебно производство за неизпълнение на полицейско разпореждане. От полицейската дирекция във Враца увериха, че техен отговор по случая ще има утре.
08.08.2022, 09:17 часа
14814 12
Коментари

чичо Емо

08.08.2022, 20:33 часа
...с много цифри в номера си! Разрешено ли е да се Паркира за цяла нощ на спирката? Според вас, може ли сам Любчо да си направи такива белези??? Да ги съди!

чичо Емо

08.08.2022, 20:28 часа
...Че ТЕ -ченгенцата са се направили и на интересни! Защо не се правят на интересни петък и събота вечер пред наркоманското сборище дискотеката Мармалад?? Там на спирката пред дискотеката винаги има спрели джипове и коли с еднакви номера с много циф

чичо Емо

08.08.2022, 20:24 часа
Момчето и родителите му познавам лично!!! Момчето е много културно, много внимателно, много учтиво, родителите му са свестни и отрудени хора, тук в Козлодуй си се познаваме, сега, може и да е имало реплика към ченгетата, но съм убеден, че ТЕ са пред

Баце

08.08.2022, 17:40 часа
Докато циганин е шеф на районното,това ни чака.Скоро требва да падне некой ушев на улицата да трепнат малко и другите.

До само бой и е***

08.08.2022, 17:35 часа
Тебе като те оправяха така,май-ти е харесало?Педал.

бай онзи

08.08.2022, 15:18 часа
Глезльо веднага се обадил на мама хихихи.Абе еееей,това е полиция не ти е детска градина.Щом не се подчинява така ще е

До първия коментар "само бой и ..."

08.08.2022, 12:51 часа
Пожелавам ти един ден, твоят син да го затворят за един цигара трева и да го бият, като тва момче. Само един идиот би те малтретирал така, ама то в МРВ само комплексари и хора с малоценност дето ги мрази абсолютно всеки.

Кой не е бил бит у рпу-то, тука малко са прекалили

08.08.2022, 12:46 часа
УШЕВ МУШЕВ ЖЕНА ТИ СЕ ЕБЕ, А ТИ СЕДИШ И КУРА МИ ДЪРЖИШ acab

питам

08.08.2022, 12:36 часа
А като сами раздават правосъдие що не набиха някой мангал от тия дето пребива старци и ги краде по селата?

потърпевш

08.08.2022, 12:16 часа
Жалко е съдия да Ви каже, че не може да се справи с този престъпник и най--добре е ние да напуснем държавата. Като няма правосъдие има закон на джунглата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha