Още една обновена детска ясла бе открита в Монтана

Още една обновена детска ясла бе открита в Монтана Обновената детска ясла „Мечо Пух“ бе открита в Монтана от кмета Златко Живков. Ремонтът на детското заведение продължи две години. 
"Миналата година бе направен пария етап на ремонта за 300 000 лева, а сега за още 223 000 лева. Това е съвременно ново учебно заведение за най-малките граждани на Монтана. Днес е поредният ден, който е символ на променяща се Монтана. С 522 000 лв. успяхме да сменим всичко отвътре и отвън. Не едно дете е израснало в тази ясла."
С настоящият ремонт е сменен покрива на сградата, направена е топлоизолация на фасадните стени и мълниезащитна инсталация. По проект, защитен по програма "Красива България", миналата година беше сменена дограмата, ВиК инсталацията, вътрешните настилки в помещенията, осветителните тела и пожароизвестителната система. Яслата се посещава от 48 деца на възраст от 1 до 3 години.
"Обновената среда ще допринесе и за нарастване качеството на възпитателно-образователния процес, което е от ключово значение за ранното детско развитие. Благодарности за това, че кметът с неговия управленски опит успя във време на криза, на епидемия, на демографски проблеми да направи от ясла № 1 една прекрасна слънчева много позитивна ясла със съвременен интериор и с модерно обзавеждане", каза директорката на "Мечо Пух" Милена Венчева.
Преди седмица Живков откри реновираната детска ясла №4. Така вече и четирите детски ясли в Монтана са напълно обновени.
12.08.2022, 16:19 часа
1325 1
Коментари

браво

13.08.2022, 15:51 часа
за толкова парички си заслужава да е пълно догоре с дечица и все нови и нови да се явяват с мама и тате и мир и любов ! да бъде !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha