Трифонов: Отцепници от ИТН щели да бъдат в листите на „Продължаваме Промяната“

Трифонов: Отцепници от ИТН щели да бъдат в листите на „Продължаваме Промяната“ Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има такъв народ” най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме Промяната”. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане. Е, днес, само два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има такъв народ” щели да бъдат в листите на “Продължаваме промяната”. А някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например, е спряган за водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в свой пост във Фейсбук.
Трифонов пише още: "Какво нещо е иронията на съдбата. Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово вероятно гледат на тази номинация като продължение на прочутия си фестивал".
Иначе какво да кажа за “почтените” от “Продължаваме промяната” - те въобще не пазаруват депутати, ама хич. Какво стана с прословутата им декларация за почтеност? Какво стана със заявката им, че няма да приемат при себе си хора, членували в други партии? Това ли е поредната им лъжа и поредното им лицемерие?, пита лидерът на ИТН.
Според него "така изглежда “почтеността” в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, освен “Продължаваме Промяната”. Което пък говори красноречиво какви хора има в тази партия".
Трифонов припомня, че на 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори и завършва публикацията си с думите: “В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели".
17.08.2022, 14:03 часа
470 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha