Ивана и оркестър "Канарите" се качват на сцената на панаира в Оряхово, вижте цялата програма

Ивана и оркестър "Канарите" се качват на сцената на панаира в Оряхово, вижте цялата програма Наситени откъм събития са и тазгодишните панаирни дни в Оряхово.
В петък в 9 часа ще има света литургия в местния храм „Успение Богородично“. Ще бъде осветен и раздаден курбан, който за поредна година е осигурен от Бойко Цветанов.
На тържествено заседание ще бъдат обявени и наградени новите почетни граждани на Оряхово. Изложба на стара телефонна техника ще бъде открита в Исторически музей-Оряхово в петъчната вечер. Дефилир на Духови оркестри, емблема за Оряхово ще огласи улиците.
Оркестър „Канарите“ ще се погрижи за настроението на жителите и гостите в празничната вечер. След това ще има и Нептунова вечер с Шкумбата и Алфредо Торес на градския плаж. Те обещават много смях и бурни танци.
В събота кака Лара ще забавлява най-малките в парк „Щурците“. Детски пленер и дефилир на Духови оркестри са насрочени за вечерта. От 21 часа пък на сцената ще се качи певицата Ивана.
Неделната вечер ще е посветена на Балканската музика. В нея ще се включат местни самодейци, а специални гости ще са ансамбли от Сърбия и Румъния.
„Каня всички жители и гости да се включат в Панаирните дни на Оряхово. Пожелавам на хората здраве и да се връщат колкото се може повече към традиционните ценности, които започнахме да забравяме в днешно време. Нека уважаваме своите близки, да се сещаме по-често за тях и всички да тачим и да се връщаме в родния край“, каза кметът Росен Добрев.
18.08.2022, 12:07 часа
1947 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha