ПФК "Ботев" /Враца/ организира благотворителна инициатива за лечението на млада майка

ПФК "Ботев" /Враца/ организира благотворителна инициатива за лечението на млада майка От ПФК "Ботев" /Враца/ организираха благотворителна инициатива в помощ на млада майка, научи агенция BulNews.
Катрин се бори с диагнозата "множествена склероза" и съдбата ѝ е в ръцете на всеки един от нас. За целта са необходими 55 000 евро за лечение в Катедрата по хематология и клетъчна терапия при Националния хирургичен център "Пирогов" в Москва. Те са с дългогодишен опит в лечението на болни от множествена склероза. Сумата е непосилна за семейството на Катрин. Тя е млада, лъчезарна и прекрасна майка на 6-годишния Кристиян.
Нашата мисия е да дадем възможност на това страхотно момиче да води пълноценен живот и да бъде до сина си в най-важните моменти от неговото израстване, написаха от футболния клуб. За целта от "Ботев" /Враца" обявиха на търг официална фланелка с автографи на футболистите, както и много други артикули.

 
Условия: 
Търгът ще продължи до 23.59 часа в неделя (21.08.2022 г.) Началните цени на продуктите определяте вие. Наддаването се осъществява посредством коментар под снимката на съответния артикул. Анонимно наддаване е позволено чрез лично съобщение до мен, което ще публикувам като коментар от мое име. След изтичане на срока ще се свържа с предложилия най-високата сума. За да получите артикула е необходимо да предоставите платежно нареждане до дарителската сметка на кампанията:
✔️Обединена българска банка АД
BG47UBBS80021035256550
BIC КОД: UBBSBGSF
В полза на Катрин Енчева Йоргова


Предаването на артикулите може да бъде лично или чрез куриер за сметка на дарителя.
"Благодаря на всички наши спортисти, които за пореден път доказаха, че имат огромни сърца. Те с готовност се включиха в нашата кампания, дариха скъпи лични предмети, включително такива с огромна сантиментална стойност за тях", допълниха от ПФК "Ботев" /Враца/. 
 
18.08.2022, 13:28 часа
1015 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha