Тест за наркотици за финландския премиер след видео от див купон

Тест за наркотици за финландския премиер след видео от див купон Финландският премиер отново е изправена пред гневни критики в родината си, след като изтекло видео показа Сана Марин на див купон.
На кадрите, за които се смята, че са взети от социалните медии, тя и приятели, включително финландски знаменитости, танцуват и пеят. Марин се сблъска с критики от опозиционни партии, като един от лидерите дори настоя премиерът да си направи тест за наркотици. Риика Пура призова Сана Марин доброволно да даде проба, заявявайки, че над нея тегне „сянка на съмнение“.
Други политици също критикуваха финландския министър-председател, защото поведението й карало медиите да говорят за купоните й, вместо за по-важни вътрешни проблеми.
36-годишната Марин отрече да приема наркотици, като каза, че пие само алкохол и просто обича да купонясва "по буен начин".
Най-младият премиер в света не крие, че е парти ориентирана и често е снимана на музикални фестивали и в дискотеки. Това неведнъж е попадало във фокуса на медиите и общественото внимание на жителите на Финландия.
18.08.2022, 16:35 часа
704 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha