Разбитият път до Новите гробища във Враца вече има европейски вид /снимки/

Разбитият път до Новите гробища във Враца вече има европейски вид /снимки/ Продължават ремонтите по пътната инфраструктура в община Враца, съобщиха от местната администрация.
Финализирани са ремонтните дейности на пътната артерия до Новия гробищен парк, която свързва града с Околовръстния път. На участъка е положена маркировка, поставени са пътни знаци и изкуствени ограничители на скоростта.
С нови асфалтови настилка са и улиците „Беласица“, „Спас Соколов“, „Братя Миладинови“, „Сан Стефано“, „Веслец“, „Софроний Врачански“ и „28 октомври“.
Във финална фаза е реконструкцията на алеите към централния стадион в града. Към момента е положена асфалтовата настилка на централната алея и прилежащия тротоар, поставени са стълбовете на парковото осветление и са изградени необходимите подземни комуникации. Предстои монтирането на фонтан-чешма, нови пейки, оградни пана и кошчета.
Успоредно с ремонтните в града се обновява пътната инфраструктура в квартал „Бистрец“ и в населените места – Лиляче, Нефела, Баница, Три кладенци, Девене, Върбица, Голямо Пещене, Косталево, Тишевица и Мраморен, като в голяма част от тях дейностите са приключени.
Ремонтите се извършват с пари от бюджета на местната администрация, като са предвидени още над 600 000 лв. за пътна инфраструктура. Отново със средства от бюджета ще бъдат инвестирани над 1 млн. лв. за обновяване на междублокови пространства в кварталите на Враца.
18.08.2022, 16:54 часа
2453 5
Коментари

Сандо

20.08.2022, 14:16 часа
Що се излагате?

Бай Весо

19.08.2022, 08:41 часа
Кало заедно с герберския общински савет вкара Общината в огромни задължения, а това вече са предизборни напъни, но всичко се вижда и рано или късно бумеранга се връща.

piko

18.08.2022, 20:09 часа
разбития път си остава разбит герберски боклуци

18.08.2022, 17:39 часа
Ей, хейтъри! Разбира се че основен приоритет на сегашния кмет е пътя към ПАНАИРА, който тази година ще е предизборен и грандиозен. С парите на всички ще забавляват тези които ще възкачат правилните на хранилката! Лузърите да не гласуват.

18.08.2022, 17:34 часа
Бистрец не е квартал на град Враца. Прави се "успоредно" със селата от общината - между другите предизборни обекти. Нещо позамря всичко, па нема дъжд или избори ... у Лиляче, ма ша има у държавата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha