Мария Берегова ли е новата на Леонардо ди Каприо /снимки/

Мария Берегова ли е новата на Леонардо ди Каприо /снимки/ Не мина много време, откакто се появиха слуховете, че Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са се разделили, и вече се говори, че актьорът е с нова жена до себе си.
Според информация на Daily Mail, Леонардо ди Каприо е бил забелязан да се забавлява в Сен Тропе в компанията на 22-годишна украинска красавица Мария Берегова, която работи като модел.
Двамата са заснети да се качват на борда на луксозна яхта. Украинката е снимана на няколко крачки зад ди Каприо, когато антуражът започва да се качва на борда.
Според изданието Берегова отскоро използва моминското си име - малко след раздялата със съпруга си Ахмед Масуд Абделхафид, чието семейство е свързвано с диктатора Муамар Кадафи - внук е на вътрешният му министър Масуд. Ахмед управлява имотна и модна империя в Монако.
От Daily Mail разкриват, че Мария е израснала в Швейцария, посещавала е частен пансион и в момента живее в Лондон, където учи, за да поеме фармацевтичния бизнес на семейството си.
Не става ясно как се е запознала с известния актьор, нито дали наистина двамата имат връзка, но съдейки по предпочитанията на Леонардо ди Каприо през последните години - млади, красиви и секси брюнетки, е абсолютно негов тип.
Камила Мороне, с която се разделиха, е дъщеря на 46-годишната Лучия Сола, която беше приятелка на Ал Пачино, и Лео е познавал Камила от 12-годишна.
07.10.2022, 09:00 часа
1072 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha