Трима се впускат в битката за шефското място на РЗИ-Враца /снимки/

Трима се впускат в битката за шефското място на РЗИ-Враца /снимки/ Ясни са имената на кандидатите, които се впускат в битката за директор на Регионалната здравна инспекция във Враца. За високия пост документите си в здравното министерство са подали ексшефовете на инспекцията д-р Кети Ценова, д-р Орлин Димитров и главният секретар на РЗИ Татяна Тодорова. Същинският конкурс за избор на шеф на институцията ще се проведе до края на месеца.
Изискванията към кандидатите са да притежават образователно-квалификационна степен „магистър” по медицина, да имат 3 години стаж след придобиване на специалността и квалификация по здравен мениджмънт. Допълнителните изисквания са компютърна грамотност и познаване на действащото законодателство.
Припомняме, че след многобройни публикации на медията ни за нарушения, досегашният директор на Регионалната здравна инспекция във Враца д-р Орлин Димитров бе освободен. Това се случи със заповед, подписана от министър Сербезова в средата на юли.

Eфектът BulNews! Най-после бастисаха директора на РЗИ-Враца Орлин Димитров

Мотивите в заповедта са същите, с които преди време беше сменена предшественичката му д-р Кети Ценова – по решение на работодателя, което лишава уволнения от възможността да обжалва заповедта пред съда. 
В момента временно изпълняващ длъжността директор до избирането на нов шеф е д-р Ирена Видинова.
02.09.2022, 11:23 часа
6077 4
Коментари

д-р Йозеф Менгеме

02.09.2022, 16:07 часа
Тази Татяна е снаха на една яка комунистическа номенклатура от миналото - Филип Петков. А иначе самата тя е тъпа на слонски гъз.Направо е вдлъбната.

ORLIN

02.09.2022, 15:28 часа
Samo Orlin

пчелар

02.09.2022, 15:06 часа
Пияния Орел пак ще носи парички на София на Кацарски и ще забъркат поредната далавера.

потресен

02.09.2022, 13:12 часа
Ей.....тоя нема спирка бе!!!!! Алчен чичак!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha