Спортен автомобил и 50 000 лв. очакват победителите в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET!

Спортен автомобил и 50 000 лв. очакват победителите в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET! Посетителите на игрални зали WINBET в страната могат да обогатят забавлението с участие в новата Турбо Бонус Игра, в която ще бъдат раздадени парични премии на обща стойност 50 000 лв. и Голяма награда – стилен и мощен, луксозен спортен автомобил.
Играта вече започна и ще кулминира с теглене на победителя за Голямата награда и на печелившите на 10 парични премии от по 5 000 лв. и на 22 декември 2022 г.
Клиентите на игралните зали WINBET могат да получат талони за Турбо Бонус играта в зависимост от своята игрова активност. Различните видове игри в игралните зали WINBET – игрални автомати и рулетка, както и спечелването на mystery bonus и джакпот носят различен брой талони за участие в тегленето. Допълнителни талони могат да бъдат спечелени и при игра с персонална електронна карта WINBET. Талони се натрупват всеки ден до 20:00 ч. на 22 декември 2022 г.
Колкото по-голям е броят на събраните талони за участие, толкова по-голям е шансът за печалба на участниците в тегленето за наградите в Tурбо Бонус Играта на игрални зали WINBET.
На 22 декември, точно в 22:00 ч., в залите на WINBET в цялата страна ще бъде извършено тегленето на победителя за Голямата награда. Непосредствено след него ще бъдат раздадени и десет парични премии от по 5 000 лв.
За да спечели Голямата награда или парична премия, собственикът на печелившият талон трябва да присъства в зала на WINBET. В случай, че отсъства, ще бъде изтеглен следващ талон и така до изтеглянето на талон с присъстващ собственик.
Пълна информация за правилата и условията на Турбо Бонус играта е налична в игралните зали WINBET в цялата страна
05.10.2022, 08:30 часа
683 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha