Моден експерт: Пет неща, които вече са демоде

Моден експерт: Пет неща, които вече са демоде Американската блогърка и моден експерт Шей Уитни изброи пет популярни артикула, които през този сезон вече са излезли от мода.
На първо място, Уитни, чийто блог има повече от 1,4 милиона абонати, определи като остаряла вещ широките трикотажни жилетки. Според нея е по-добре да се търсят плетени варианти с права кройка.
Наред с други неща, в списъка на немодерните неща блогърката включва пуловери с широка яка и ботуши с кръгъл нос. Според Уитни демоде са и цветовите контрасти в обувките. "Например, ако самата обувка е светлокафява, а токът ѝ е черен, мисля, че това също вече изглежда малко остаряло", съветва тя.
Тя определи комбинацията от тесни ластични дънки и обувки с равна подметка като неуместна. Според нея впитите панталони изглеждат по-добре с къси или дълги до коляното ботуши на ток, както и с класически обувки или маратонки.
Накрая Уитни призова да не се допускат дребни анималистични щампи по дрехите.
През септември редакторите на списание Grazia изброиха аксесоарите, които трайно са излезли от мода. Според експертите преди две години големите аксесоари и шапките с декорации са се смятали за стилни. В момента тези продукти са загубили своята актуалност. Вместо това експертите препоръчват да се ориентирате към разноцветни фиби, барети и шапки.
07.10.2022, 13:37 часа
681 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha