Мечтаете да станете шофьор? Запишете се на курс в автошкола „V drive”-Враца

Мечтаете да станете шофьор? Запишете се на курс в автошкола „V drive”-Враца Мечтаете да станете шофьор? Може би е крайно време най-после да се запишете на шофьорски курс! Ако искате да научите теорията в модерна обстановка, да се упражнявате на нова кола и да попиете занаята от опитни инструктори, то автошкола „V drive” във Враца е точният избор!
Фирмата провежда шофьорски курсове за всички категории – A, A1, A2, B, C, CE, D, DE, М, разказаха собствениците Ивайло и Ина Петкови. За 4 години, откакто развива своята дейност,  автошкола „V drive” се превърна в доказан лидер сред бъдещите шофьори. Благодарение на качественото обучение, съвременните методи и коректното отношение, завършилите школата се качват зад волана сигурни и уверени. 
Фирмата провежда практично и теоретично обучение, съгласно всички изисквания на българското и европейското законодателство. На разположение на курсистите е модерно оборудван кабинет за теория, в който всеки има пред себе си персонален компютър. Автошколата притежава съвременен автопарк от два леки автомобила, един джип, камион с ремарке и три мотоциклета, на които бъдещите шофьори се упражняват да кормуват. Инструкторите, които са със солиден стаж зад волана, предават всичките си знания и опит на курсистите. 
Във „V drive“ се предлагат също така и опреснителни курсове, такива за възстановяване на отнети контролни точки, както и професионална квалификация за водачи, желаещи да придобият удостоверение за превоз на пътници и товари.
През последния месец автошколата пусна нова услуга за тези, които искат да се обучават в тяхната база, но не живеят във Враца. От „V drive“ осигуряват безплатен транспорт от Мизия, Оряхово, Козлодуй и околията до учебния център и обратно. Така кандидат-шофьорите от по-малките населени места в областта ще получат сигурен и удобен достъп до първокласно обучение. 
В момента тече записването за нов курс за водачи на МПС от категории A, A1, A2, B, C, CE, D, DE, който ще стартира на 17 октомври. От него могат да се възползват всички, които нямат търпение да станат шофьори. За В+Е пък записването се извършва всеки ден, като тези, които искат да добавят категорията за ремарке, минават само на практически изпит. Такава възможност има и за любителите на моторите, желаещи да придобият категория А. 
Ако вие вече притежавате книжка, но искате да зарадвате близък човек, автошкола „V drive” предлага дизайнерски ваучери, с които да направите уникален подарък – шофьорски курс.  
Повече информация за предлаганите услуги можете да получите на телефон 087 730 0462, във фейсбук страницата на фирмата, както и на място на адрес: гр. Враца, бул. „Христо Ботев“ 124.  
11.10.2022, 08:45 часа
2610 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha