„Елит Тийм Секюрити“ с участие в международни изложения, привлякоха три нови ТОП фирми в богатото си портфолио

„Елит Тийм Секюрити“ с участие в международни изложения, привлякоха три нови ТОП фирми в богатото си портфолио Екипът на ТОП охранителната фирма във Враца „Елит Тийм Секюрити“ взе участие в две международни изложения, научи агенция BulNews. Мениджърите на компанията Лъчезар Иванов, Тихомир Иванов и Цветелин Борисов посетиха градовете Есен в Германия и Загреб в Хърватия, където се запознаха с новостите в системите за охрана и видеонаблюдение в световен мащаб. Изложенията бяха изключително успешни за фирмата и тя успя да привлече три нови компании в богатото си портфолио. 
Security Essen се проведе в периода от 20 до 23 септември в немския град. В него 383 фирми от 36 държави представиха своите иновации в сферата на сигурността. 136 компании от 30 страни пък се включиха в другото водещо изложение „Adria Security Summit“ в хърватската столица. И на двете събития бяха представени широка гама от продукти и услуги, покриващи всички области на гражданската сигурност. В тях се включиха много от лидерите в бранша и някои от най-големите гиганти в индустрията. 
Делегатите от Враца взеха участие в презентации и конференции, на които водещи експерти обсъдиха нововъведенията в сектора. Изкуствен интелект, киберсигурност, smart домове и градове и дори роботи бяха сред темите, на които се заформиха дискусии на високо техническо ниво. 
Освен с ценните опит и знания, „Елит Тийм Секюрити“ си тръгнаха от изложенията с нови партньори. Врачанската фирма вече е основен представител за България на три от водещите компании в сектора. 
Jablotron e интернационална компания с повече от 30 години опит в разработката на алармени системи за сигурност. Фирмата е един от лидерите на пазара в областта на smart-домовете. С помощта на специално разработено приложение, многобройните клиенти имат дистанционен достъп до къщите си. С натискането на един единствен бутон те могат да направят всичко – да светнат лампите си, да включат отоплението, да отворят гаражната си врата, дори да полеят моравата си. Фирмата предлага също така модерни алармени системи за коли, с които винаги ще знаете местоположението на автомобила си, пробега и разхода на гориво, ще можете да го отключвате и заключвате дистанционно през мобилния си телефон. 
Другият нов партньор на „Елит Тийм Секюрити“ е Vivoteк – водеща марка във видеонаблюдението. Фирмата специализира в създаването на сигурна и безопасна градска среда. Решенията за градско наблюдение помагат за възпиране на престъпления, злополуки и вандализъм, подобряват ефективността на управление на трафика, като същевременно улавят криминалистични доказателства. Камерите им не зависят от това дали е ден или нощ, дали вали дъжд или грее слънце, дали температурите са под нулата или е горещо. Те заснемат кристално ясни картини във всякакви метеорологични условия и при всякаква светлина. Предлагат както широкоъгълни изображения, така и близки планове, „птичи поглед“ и „рибешко око“, с което слепите зони остават в историята. С помощта на видеоанализатори с изкуствен интелект, камерите откриват издирвани хора и автомобили, засичат нарушители и подават сигнали в реално време до органите на реда. 
Последният нов партньор е Milesight, които създават анализатори с изкуствен интелект. Освен вече споменатите услуги, техният софтуер предлага серия от решения за управление на тълпата. В динамичното време, в което живеем, с помощта на продуктите на компанията може да се прогнозира и предотврати нова епидемия, както и да се ускори икономическото възстановяване. Анализаторите извършват преброяване на хората в различни обекти и на обществени места с висока точност, като същевременно генерират статистически данни в реално време, както и ежедневни, седмични и месечни отчети. Когато ограниченията за заетост са нарушени, може да се задейства звукова аларма. 
Благодарение на успешно създадените партньорства, „Елит Тийм Секюрити“ разширява своята гама от предлагани услуги и осигурява на своите многобройни клиенти от цялата страна защита и сигурност на още по-високо ниво.



18.10.2022, 08:50 часа
3493 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha