С добри сърца! Дамски отбор по футбол от Враца се включи в благотворителен турнир за болни деца в София /снимки/

С добри сърца! Дамски отбор по футбол от Враца се включи в благотворителен турнир за болни деца в София /снимки/ Дамски отбор по футбол от Враца се включи в благотворителен турнир, научи BulNews. Седмото издание на събитието, в което участват само момичета, които не се занимават професионално със спорта, се проведе на 22 октомври /събота/ във Военната академия в София. Каузата на благотворителния турнир е сдружение "Деца с онкохематологични заболявания". 
В благотворителната инициатива взеха участие общо 8 отбора от дами, любителки на спорта. Те бяха разделени в две групи по 4 отбора. Врачанският „Фантастико Лейдис“ се представи впечатляващо и грабна второто място на турнира.
Входът за спортното събитие, както всяка година, така и сега бе свободен, като всички присъстващи имаха възможността да отделят от личните си средства, които да поставят в предварително подготвени за това кутии. Край игрището бе подреден базар, от който всеки желаещ можеше да закупи по нещо за сума, определена от самия него.
Всички събрани средства от благотворителния турнир ще бъдат разпределени между деца от цялата страна, страдащи от онкохематологични заболявания.
24.10.2022, 09:50 часа
2243 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha