В помощ на врачани: „Феникс Петрол“ доставя безплатно газ за отопление и битови нужди

В помощ на врачани: „Феникс Петрол“ доставя безплатно газ за отопление и битови нужди Лидерът в дистрибуцията на горива в област Враца „Феникс Петрол“ предлага нова услуга, с която да улесни максимално жителите на целия регион, научи агенция BulNews. Фирмата доставя газ за отопление и битови нужди до вратата на дома или търговския ви обект, като транспортът е напълно безплатен. 
С оглед на кризата с цените на метана, „Феникс Петрол“ предлага решение. Всеки, който има инсталация за отопление на природен газ, може вместо него да използва пропан-бутан. Той е близо три пъти по-евтин, а с новата услуга на фирмата – вече и много по-достъпен. Специална цистерна може да зареди всяко домакинство, лесно и бързо, като доставката се извършва по всяко време и не е необходимо да сте си вкъщи. Служителите на „Феникс Петрол“ ще напълнят инсталацията, като доставката е напълно безплатна. 
Освен за отопление, фирмата предлага и разнос на газ за битови нужди. Бутилките пристигат на адреса ви в областите Враца и Монтана в рамките на същия или следващия работен ден. Доставката отново е напълно безплатна. 
От „Феникс Петрол“ са помислили и за вашия комфорт по време на мероприятия на открито. Фирмата предлага под наем отоплителни печки, тип гъба. Те са отлично решение за студените месеци и могат да бъдат монтирани в заведения, в двора ви или за частни събития. Уредите се доставят до уговореното място заредени и готови за употреба, а куриерите ще ви обяснят всичко необходимо за тяхното използване. 
Насладете се на уютна и приятна атмосфера и в най-студените месеци с „Феникс Петрол“!
За заявки и информация – тел. 0876665606.
11.11.2022, 08:50 часа
1210 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha