Побъркайте го само с език!

Побъркайте го само с език! Може да подарите на любимия истинска наслада, да го побъркате и да го накарате да ви боготвори. Нужно е да усъвършенствате няколко техники, които ще го доведат до краен предел. Тайната е във френската любов! Никак не е трудно, най-важното е да го правите с желание.

Сложете ръцете му върху главата ви
Ако искате да му доставите по-голямо удоволствие, сложете ръцете му върху главата си. Това създава усещане, че той контролира нещата. А кой мъж не иска това? За още по-приятно изживяване, вържете косата си на опашка, нека той ви държи за нея. Това подлудява мъжете, бъдете сигурни! Нататък оставяме нещата във вашите ръце, буквално.

Напишете името му с език върху пениса
Струва ви се странно, но това ще подлуди половинката ви. Много хора сравняват свирката с близане на сладолед на клечка. Това обаче не е начинът, по който може да побъркате вашия любим от кеф. Защо не изпишете с език името му – буква по буква. Направете го бавно и с много чувство.

Порно свирка
Тук не става въпрос да го правите, както го правят тези от порно филмите. Вашият партньор със сигурност си пада по порното. Много мъже мечтаят жената да ги ближе и смуче, докато гледат секс клипчета. И не си мислете, че по този начин той ви пренебрегва, напротив. Това го възбужда допълнително и би удвоило, дори утроило удоволствието му. Той ще ви бъде изключително благодарен и ще е готов да направи всичко за вас. Не е ли супер!

Включете гърдите
Това определено е мечтата на всеки мъж. Защо да не му доставите това удоволствие? Може и на вас да ви хареса. Фактът, че пенисът му се намира между гърдите ви, ще го подлуди. Вземете нещата в свои ръце и плъзгайте пениса му напред-назад в разстоянието между гърдите си. За да засилите усещането, можете да ги притиснете с длани една към друга и да ги движите по дължината на ствола.

Добавете вкус
Двойно удоволствие! Може да избирате между шоколад, сметана, плодове – всичко е според вкуса ви. Това ще засили усещането и удоволствието както за него, така и за вас. Звучи вкусно, нали?

Големият финал
Важно е да доведете нещата до краен предел. Не е трудно, само трябва да запомните, че когато му остава малко, за да свърши, трябва да продължите да правите точно това, което правите в момента. Не променяйте действията, това би влошило нещата. Правете всичко с чувство и желание. За да бъде още по-вълнуващо, нека всеки пък да свършва на различни места от тялото ви. Елементът на изненада винаги е вълнуващ и разгорещяващ.
        
24.11.2022, 11:00 часа
801 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha