Ударно! Мащабна спецакция се проведе на територията на област Враца

Ударно! Мащабна спецакция се проведе на територията на област Враца Мащабна спецакция се проведе на територията на област Враца, съобщиха от полицията.
В сряда на територията на районното управление в града под Околчица  се е провела специализирана полицейска операция с цел противодействие на незаконната миграция, опазване на обществения ред, контрол над чужди граждани с постоянен адрес. Служителите на реда извършили проверка 215 автомобила и 304 лица. Съставени били 3 акта и 31 фиша по Закона за движение по пътищата, както и 17 ел. фиша по Закона за движение по пътищата. 
Специализирана операция със същата цел била проведена и на територията на районното управление в Оряхово. Проверени били 51 автомобила и 59 лица. Полицаите съставили 19 фиша по Закона за движение по пътищата.
За времето от 15 часа в сряда до 15 вчера на територията на районното управление в Козлодуй се е провела специализирана операция  с цел противодействие на трафика на незаконната миграция. Проверени били 80 лица и 51 автомобила. Униформените установили едно нарушение на Закона за движение по пътищата.
През изминалото денонощие специализирана операция с цел контрол на автомобилното движение, противодействие на битовата престъпност бе проведена на територията на районното управление в Козлодуй. Полицаите проверили 37 автомобила и 48 лица. Съставени били 5 фиша по Закона за движение по пътищата.

*Снимката е илюстративна
25.11.2022, 11:07 часа
1135 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha