Радост за врачани! Легендарно заведение отвори врати като „Crown Bar&Dinner“ /снимки/

Радост за врачани! Легендарно заведение отвори врати като „Crown Bar&Dinner“ /снимки/ Легендарното заведение „Корона“ в центъра на Враца отвори врати с обновени концепция и меню, научи агенция BulNews. От днес то вече посреща първите си клиенти под името „Crown Bar&Dinner”. 
С ръководството на заведението се заема млад и мотивиран екип. Новият мениджър, който застава начело, е Иван Йотов. Той има богат опит и е познат сред ценителите на нощния живот с успешното ръководство на други култови заведения. Едно от тях е врачанското „Бижу“, на което е бил управител. Той менажира и хитовия „Елвис бийч бар“ в Созопол. 
„Crown Bar&Dinner” предлага на своите клиенти атрактивни предложения, с които да зарадва всички ценители на качествените храни и напитки. Менюто е сезонно и ще се обновява периодично. Сега, на старта на зимата, в него са включени сгряващи тялото и душата вкусове. 
Само в „Crown Bar&Dinner” врачани могат да опитат тематичните коледни предложения, като грог и греяно вино. За любителите на по-леките  напитки се предлага домашно приготвен горещ шоколад, който се разтапя на момента. Майсторите зад бара правят сами и невероятен студен чай от истински плодове и билки. 
Кафето, което се сервира в обновения „Crown Bar&Dinner”, е най-високият клас на италианския бранд „Lavazza”. То е изцяло био и органик и притежава всевъзможни сертификати за качество и вкус. 
Освен богатия асортимент от топли и студени напитки, заведението предлага и кулинарни изкушения, които са в състояние да задоволят и най-капризния гастроном. В менюто са включени салати, брускети и сандвичи, които идеално се допълват с чаша галещо небцето френско вино. Уникалните стики крилца и ароматни пържени картофки пък са отлично допълнение към чаша ледена бира в сезона на мачовете от Световното първенство.
Всички продукти, с които се приготвят ястията, са внос от Италия и са от най-високо качество. Зеленчуците пък са родно производство и се подбират специално за „Crown Bar&Dinner”. 
В най-скоро време ценителите на добрата кухня и селектираните напитки могат да им се насладят в чисто нова климатизирана зимна градина. 
Помислено е и за любителите на наргилетата, които могат да опитат от специално подбрани висококачествени тютюни. 
„Crown Bar&Dinner” работи без почивен ден, от 8 сутринта до полунощ. За допълнителна информация можете да последвате заведението в социалните мрежи - „Crown Bar&Dinner” във Facebook и Instagram.
 
28.11.2022, 12:45 часа
13774 1
Коментари

Бай Весо

28.11.2022, 20:49 часа
Браво, много здраве, и промоции за КОЛЕДА!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha