Торино и Пашата идват във Враца за благотворително коледно парти в подкрепа на Калин

Торино и Пашата идват във Враца за благотворително коледно парти в подкрепа на Калин Благотворително коледно парти организират врачани в подкрепа на Калин Иванов, научи BulNews.
То ще се състои на 3 декември /събота/, от 14 часа, в залата на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ във Враца. Входът за благотворителното събитие ще бъде 10 лева, като отново всеки, който има възможност и желание, ще може да остави в отредените за това кутии и повече средства.
Водещ на партито ще бъде Bobby Star Reporter. В програмата ще вземат участие Торино и Пашата и Зипо Слаш. По време на партито ще се проведе конкурс „Мис и Мистър Коледна звезда“, като за жури са избрани Милена Стефанова, която е известна в социалната мрежа Тик-Ток, както и Мис Враца 2022 Калина Върбева.
По време на тържеството всички присъстващи ще имат възможността да опитат вкусни храни, захарни изделия и напитки, осигурени от врачански фирми, които се включват в каузата, за да помогнат на 19-годишния Калин да оздравее.
„Нека покажем отново, че сме силно и подкрепящо се общество, като напълним и тази зала! Всички които желаят без ограничение във възрастта могат да дойдат и да дарят средства!“, написаха организаторите на благотворителното тържество.
Благотворителната инициатива се провежда с подкрепата на Община Враца и ППМГ „Акад. Иван Ценов“.
30.11.2022, 10:18 часа
2757 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha