Стефани Славчева и Владимир Петков са новите “Мис и Мистър Видин 2022” /снимки/

Стефани Славчева и Владимир Петков са новите “Мис и Мистър Видин 2022” /снимки/ През уикенда, на церемония в хитовия Hybrid Bar & Nightclub, Видин избра новите си Мис и Мистър, съобщи организаторът на хитовата проява Иво Йосифов.
Стефани Славчева и Владимир Петков грабнаха титлите “Мис и Мистър Видин 2022”.
Техни първи подгласници станаха Ралица Кирилова и Йоан Георгиев, а третото място заеха Вяра Алекова и Мирослав Първанов. 
В състава на журито бяха топ моделите на XMG Магдалена Здравкова - “Мис Видин 2019” и Александър Симов – “Мистър Северозападна България 2016”, както и Ивайло Йосифов мениджър на агенцията на Северозапада “X Model Group”. Тяхното мнение изцяло съвпадна с това на публиката в препълнения клуб “Hybrid” в центъра на Видин. Напълно единодушно под силните овации на фен агитките на победителите бяха обявени новите мис и мистър на Дунавския град. 
Стефани е на 18 години и участва за първи път в конкурса, а 27 годишният “Мистър Видин” е сред опитните модели от Северозапада, участвал е в много модни събития, рекламни и музикални видеоклипове, както и няколко филмови продукции. 
Фотограф на събитието бе Денис Димитров.
Вече усилено тече и подготовката за големия финал “Мис и Мистър Северозападна България”, чиято дата съвсем скоро ще бъде обявена от XMG.
05.12.2022, 09:29 часа
2368 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha