WINBET вече приема депозити през Apple Pay

WINBET вече приема депозити през Apple Pay Клиентите на сайта winbet.bg вече могат сигурно и безопасно да депозират средства за игра чрез Apple Pay.
Депозитът на средства за игра на сайта на WINBET чрез Apple Pay е наличен за всички потребители, които използват устройства на Apple и този инструмент за разплащане. Достатъчно е клиентът да заяви това в момента на депозита, като не е необходима допълнителна верификация на дебитната или кредитна карта, която клиентът използва със своя Apple Pay wallet.
Минималната сума на един депозит чрез Apple Pay е 10 лв. (или 5 евро), а максималната сума, която може да бъде депозирана в рамките на един ден е 10 000 лв. или 5 000 евро.
Изплащането на печалби продължава да се осъществява с познатите и досега методи – към верифицирана на сайта кредитна или дебитна карта, на касите на Easy Pay, Fast Pay и Cashterminal, чрез epay.bg, Skrill или чрез банков превод.
С добавянето на възможност за депозити на средства чрез Apple Pay WINBET осигурява на своите клиенти още едно удобно и надеждно средство за разплащане и още по-качествено потребителско преживяване.
06.12.2022, 08:45 часа
753 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha