Полицията в Монтанско накрак около студентския празник

Полицията в Монтанско накрак около студентския празник В дните около студентския празник - от 8 до 11 декември, по пътищата в региона ще има активно полицейско присъствие, като при необходимост движението ще бъда регулирано и подпомагано, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.
За осигуряване безопасността на празника от четвъртък до неделя в областта са планирани специализирани полицейски операции, при които ще се следи да няма шофиране след употреба на алкохол или наркотици, шофиране от неправоспособни водачи, управление на неизправни технически автомобили, ще се контролира продажбата на стоки с неясен произход, на акцизни стоки без бандерол и т.н.
В последните няколко дни служители на полицията и пожарната са проверили хотели, къщи за гости, хижи, механи и вили в общините Вършец, Берковица, Чипровци и Георги Дамяново, където студенти са направили резервации за празнуване на 8 декември. Установено е едно нарушение, издадено е писмено предписание за отстраняването му, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.
07.12.2022, 14:38 часа
764 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha