Ексклузивно в BulNews! Кола блъсна баба край Враца и я остави да лежи на пътя, добри хора я спасиха /снимки/

Ексклузивно в BulNews! Кола блъсна баба край Враца и я остави да лежи на пътя, добри хора я спасиха /снимки/ Възрастна жена е била блъсната от кола тази сутрин край Враца, научи ексклузивно агенция BulNews. Шофьорът избягал, като зарязал бабата да лежи на шосето в тъмното, но за щастие тя била спасена от добри хора, които се отзовали на помощ. 
Инцидентът е станал около 7.45 часа в местността Дери вол. Възрастната жена пресичала натовареното шосе за Оряхово, за да отиде на спирката и да хване автобуса към Враца. Точно тогава била блъсната от неизвестен автомобил, който дори не спрял, за да се увери, че бабата е добре, а отпрашил с мръсна газ. 
Жената не успяла да види колата, която я ударила в тъмнината. Тя останала да лежи на шосето, без да може да се изправи, изложена на риск да бъде блъсната и от друг автомобил. За щастие две момчета с бял бус я видели и спрели, за да ѝ помогнат. Те предложили да извикат линейка или да я откарат до Враца, но точно в този момент пристигнал лозарският автобус към града и жената казала, че се чувства достатъчно добре, за да се качи в него.
Там била поета от жена, която също се прибирала от лозето си в района. Тя разпитала старицата какво е станало и се обадила на дъщеря ѝ, за да ѝ съобщи за случилото се. Разбрали се да свалят майка ѝ на площад „Св. Софроний Врачански“, откъдето да я поеме тя.
Междувременно обаче състоянието на жената се влошило и тя започнала да трепери цялата. Хора, работещи в района на бившия „Благоев“, също се отзовали на помощ и извикали линейка и полиция. Бабата бе натоварена от спешните медици и откарана в болницата. Най-вероятно ръката ѝ е счупена, но лекарите ще направят обстоен преглед и изследвания. 
От полицията във Враца вече са започнали разследване и издирват шофьора, блъснал жената и избягал. 
16.12.2022, 09:15 часа
10812 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha