Какво става?! ТИР излетя от Е-79 между Мездра и Ботевград, падна в 200-метрова пропаст /снимки/

Какво става?! ТИР излетя от Е-79 между Мездра и Ботевград, падна в 200-метрова пропаст /снимки/ Нова катастрофа е станала на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград, видя първо репортер на BulNews.
Инцидентът е край врачанското село Ребърково.
Гръцки ТИР е пътувал към столицата, когато малко след Турския завой тръгнал внезапно вляво, ударил се в идващ насреща зърновоз с врачанска регистрация, след което отскочил вдясно и паднал в 200-метрова пропаст.
При катастрофата са пострадали и лек автомобил „Ауди“ и автовоз „Ивеко“. И двете возила са с монтанска регистрация и са пътували в посока Ботевград.
На мястото на катастрофата са пристигнали линейка, пожарна и патрул на Пътна полиция. Докато специализираните служби реагират, от дерето излязъл шофьорът на гръцкия ТИР, който е закаран в болницата в Мездра. Останалите водачи са се отървали невредими, като само возилата имат сериозни материални щети.
За щастие този пътен инцидент не пречи на трафика, който през последните 2 часа е затруднен заради верижна катастрофа на около 2 км. от тази.
17.12.2022, 14:57 часа
10447 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha