Окръжната прокуратура в Шумен разследва катастрофата с 3 жертви в града

Окръжната прокуратура в Шумен разследва катастрофата с 3 жертви в града Окръжна прокуратура – Шумен наблюдава и ръководи досъдебно производство по чл. 343, ал. 4 от НК по повод тежко пътно-транспортно произшествие, при което на място са загинали млад мъж и малолетно момиче, а друго непълнолетно момиче е починало в болнично заведение малко по-късно, съобщиха от институцията.
Инцидентът е възникнал около 21.20 часа на 23 декември, на булевард „Симеон Велики“ в града. Според първоначалните данни, 24-годишен мъж, управлявал лек автомобил с превишена скорост, загубил контрол над превозното средство и се блъснал в стълб от уличното осветление. Вследствие на пътното произшествие на място са загинали младия водач и малолетно момиче, пътувало в автомобила. Друго непълнолетно момиче е откарано в много тежко състояние в болнично заведение, където по-късно е починало.
Направен е оглед на местопроизшествието, а днес се извършва и допълнителен такъв. Назначени са съдебно-медицински, химически и авто-технически експертизи. Взети са кръвни проби, чиито анализ да установи има ли употреба на алкохол и/или наркотични вещества.
Работата по изясняване на детайлите около тежкия инцидент продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Шумен.
24.12.2022, 16:16 часа
561 1
Коментари

Милите

24.12.2022, 17:23 часа
дечица - светлото "бъдеще" на родинката ни - БМВ -та , газ из града , щото съм велик , и кой каквото търсил - намерил ! Възпитание! Нация ! Свободия! Анархия! Пари! Пък чакайте на небесата манна и палете свещи...Тъжна истина.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha