Жена от Мездренско сряза венеца си с „късметче“ от баничка на „Дигант“ /снимка/

Жена от Мездренско сряза венеца си с „късметче“ от баничка на „Дигант“ /снимка/ Жена от мездренско село пострада от баничка със сирене на врачанската фирма „Дигант“, научи агенция BulNews. 
В рубриката ни „Ти, репортерът“ Мирослава Рачева, която е редовна читателка на медията, ни изпрати снимка, озаглавена "Какви "хубави" закуски ни предлагат!??". На фотоса ясно се вижда остро бяло пластмасово парче в тестеното изделие.
Пред наш репортер жената разказа, че вчера 61-годишната ѝ майка Лиляна Тоткова си закупила баничка от магазин в село Типченица, където живее. Щом започнала да закусва обаче остра болка пронизала венеца на жената. Тоткова била изумена от това, което видяла в отхапания от нея залък - в баничката имало парче твърда пластмаса, което се сливало със сиренето заради белия си цвят. 
„Майка ми си сряза венеца на баница с „късмет“. Опитахме се да се свържем с фирмата „Диганд ООД“, но не успяхме, за това се обръщаме към медията ви, с цел хората да внимават, когато си купуват такива закуски. Добре, че не се е случило на някое дете", каза дъщерята на потърпевшата. 
След нелепата случка Лиляна Тоткова побързала да предупреди приятели и роднини във фейсбук и качила снимка на тестеното изделие и намерения бонус в него.
„Ще си изкърти зъбите. Толкова много са жилави!“, коментира загрижена жена под фотоса. „Остави зъбите, среза ми венеца!“, пояснява Лиляна.
Истински късмет е, че жената не е пострадала по-сериозно. За щастие тази закуска не е попаднала в ръцете на някое дете.
Мирослава Рачева апелира фирмата производител да внимава какво предлага на пазара, защото някой може и да няма късмета на майка ѝ.
30.12.2022, 09:07 часа
7526 1
Коментари

boiko ra6kov

30.12.2022, 10:17 часа
лакомия
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha