На вниманието на институциите: Шофьори застрашават деца пред училище в центъра на Враца /снимки/

На вниманието на институциите: Шофьори застрашават деца пред училище в центъра на Враца /снимки/ Нагли шофьори застрашават децата от училище в самия център на Враца, научи агенция BulNews. Водачите влизат с колите си в пешеходната зона пред школото, като по тази начин, освен че нарушават закона, излагат на риск живота и здравето на малчуганите. 
Става въпрос за начално училище „Иванчо Младенов“, което се намира на метри от съда, общината и районното управление на полицията във Враца. Вбесена врачанка изпрати в редакцията на медията снимки, на които ясно се вижда как шофьори нарушават забраната за влизане в двора на школото. 
По думите на жената, подобни гледки са ежедневие. Тя припомня, че преди време кметът на града Калин Каменов е разпоредил да бъдат сложени бетонни саксии, с които да се ограничи достъпът на автомобилите, но изглежда усилията му не дали резултат. 
„Трябва ли да стане някоя беля, за да се вземат по-сериозни мерки?!“, пита врачанката, като изказва своята надежда, че след намесата на медията ни, институциите ще се самосезират и ще затегнат контрола около врачанското школо. 
 
13.01.2023, 08:40 часа
4008 1
Коментари

13.01.2023, 09:06 часа
Главните институции отговорни за това са там РПУ и кмета могат да "контролират" от прозорците си,но темата не е с висок PR рейтинг.Логиката е-по-добре да "узрее" до кърваво...и тогава ще действат.Служители на РПУ и общината също си карат колите там..
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha