Само в BulNews: Шефът на полицията в Бяла Слатина помете „Ауди“ с патрулка, искат да го линчуват /снимки/

Само в BulNews: Шефът на полицията в Бяла Слатина помете „Ауди“ с патрулка, искат да го линчуват /снимки/ Шефът на районното управление в Бяла Слатина Деян Николовски катастрофира със служебен полицейски автомобил, научи ексклузивно агенция BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути в ромската махала на градчето, на кръстовището между улиците „Родопи“ и „Бачо Киро“. По първоначална информация полицейската КИА, управлявана от висшестоящия униформен, е блъснала „Ауди" А4. След това цивилната кола се е забила в табло на електроразпределително дружество.
Според свидетели на жестокия удар, вина за произшествието има служителят на реда. 
За щастие при инцидента няма пострадали хора. Цивилната кола е шофирана от младо момче, което пътувало само и се е разминало само с уплаха от удара. Николовски също не е ранен. 
След инцидента се стигна до напрежение в ромската махала в Бяла Слатина. Насъбрали са се много хора, които искат да линчуват полицейския шеф. В района вече гъмжи и от униформени, които пазят началника си от развилнялата се тълпа. 
По неофициална информация, това не е първият подобен инцидент с участието на Деян Николовски. В началото на тази година той ударил други две коли, отново със служебен автомобил. Тогава той казал, че гонил престъпници и ги блъснал, за да ги спре. Реално обаче той вече е съсипал два автомобила на МВР и в града с насмешка се коментира, че началникът се прави на шериф на гърба на държавата и данъкоплатеца. 
13.01.2023, 16:02 часа
12753 2
Коментари

СВИДЕТЕЛ НА ИНЦИДЕНТА

13.01.2023, 22:17 часа
А СЛУЧАЙНО, ВОДАЧА НА А4 ДА НЯМА КНИЖКА, ЗА КОЕТО ВСИЧКИ ТАМ РАЗБРАХМЕ? ТОЙ СЕ ПРАВИ НА МАЙМУНА 30 М ПРЕД ПОЛИЦИЯ, СЛЕДОВАТЕЛ И АДВОКАТ И НЕ ДАДЕ ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ - ЗАЩО ЛИ? ТРЯБВА ДА ИМА РЕД ЗА ВСИЧКИ, СТРАХ НИ Е ДА СИ ИЗВЕДЕМ ДЕЦАТА ОТ НАРКОМАНИ!

Гаден Врачанец кореняк

13.01.2023, 20:47 часа
Нямат срам! В „Кауфланд“ във Враца за пореден път мамят клиентите си /доказателства/.............Фалшиви доказателства по надолу в касовата има отстъпки които са умело скрити на снимката.......
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha