Вижте коя е новата Мис Вселена 2023 /снимки/

Вижте коя е новата Мис Вселена 2023 /снимки/ Р'Бони Габриел от САЩ бе коронясана за 71-ата Мис Вселена в събота вечер, предаде телевизия Си Ен Ен, цитирана от БГНЕС. Миналата година тя бле първата американка от филипински произход, спечелила титлата Мис САЩ. Габриел взе короната пред Аманда Дудамел от Венецуела и Андреина Мартинес от Доминиканската република. Конкурсът се проведе в Ню Орлиънс, щата Луизиана, като 84 красавици от цял свят се състезаваха за приза.
Събота вечер бе последният ден от състезанието, като елиминациите стесняваха броя на финалистките. Когато Габриел влезе в Топ 5, тя беше попитана: „Мис Вселена наскоро направи всеобхватна промяна, позволяваща на майки и омъжени жени да се състезават тази година. Каква е друга промяна, която бихте искали да видите и защо?“
Габриел отговори, че се надява организаторите на конкурса да увеличат възрастовата граница на кандидатите. „За мен бих искал да видя увеличаване на възрастта, защото съм на 28 години. И това е най-високата възраст за състезание. И мисля, че е нещо красиво. Любимият ми цитат е „ако не сега, тогава кога?“ Защото като жена вярвам, че възрастта не е определяща. Не е утре, не е вчера, а сега. Времето е сега“, каза тя.
Родената в Хюстън Габриел е моделка, модна дизайнерка и инструкторка по шиене, която дава приоритет на околната среда в работата си.
 
15.01.2023, 11:29 часа
1252 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha