Първо в BulNews! Обявеният за нападател над медика от Спешния център във Враца е невинен, освободиха го

Първо в BulNews! Обявеният за нападател над медика от Спешния център във Враца е невинен, освободиха го Обявеният от полицията за извършител на побоя над медик от Спешния център във Враца е невинен, научи ексклузивно агенция BulNews.
Задържаният А.А. вчера е освободен, тъй като се установило, че няма нищо общо с инцидента.
Преди това младежът е бил задържан веднага след погребението на 3-годишният Бисер от Нефела, който загина в тежка катастрофа край Враца. На излизане от Старите гробища е спрян лек автомобил „Опел Вектра“, който е бил шофиран от заподозрения. Допълнителна проверка е показала, че колата е дерегистрирана заради пътни нарушения.
След проведените оперативни дейности с него се оказало, че А.А. не е съпричастен към нанесения побой над Кирил Петров. По тази причина късно снощи той е освободен. На видеозаписите от вечерта на нападението над Спешния център се вижда, че той е там, но младежът е стоял кротко и не е безчинствал като останалите цигани.
В момента разследващите работят по друг заподозрян, за който почти 80% е сигурно, че е извършителят. Мъжът живее в къща в кв. „Младост“ и по всяка вероятност той е нападателят над медика, но това предстои да се докаже с безспорни доказателства.
Вината за публикуваната от медиите новина, че А.А. е извършителят на побоя, е в неофициалната информация, която подаде дългогодишният служител на районното Л.С.. Ченгето обича да се заиграва с местните журналисти и да създава интриги-както в работата си, така и сред обществото.
15.01.2023, 15:45 часа
11500 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha